gordon13 Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Ostatnio trochę nie mam czasu ale od jakiśch 2 tygodni coś tam dłubie zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie renderki jeszcze nie dokońca skończonej sceny.
empik Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 te przelaczniki w pokoju wygladaja jak narysowane kredka pokaz wnetrze pokoiku
Orion Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Dachówka za równo leży, krzesło i żarówka jakieś niekształtne, ale tak ogólnie spox. Dawaj ciut mniejsze rendery, żeby nie rozciągać okna przeglądarki na szerokość
Myszek Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 mi sie podobaja drzwi, jakies takie ladne, ale blat stolu jest chyba troszke za gruby bo sprawia takie wrazenie niewymiarowego
Fafex Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 1. Kontak jest zbyt duży. 2. Żarówka jest zbyt duża. 3. Pokaż mi taki dom, w którym mieszkają w miarę normalni ludzie i w którym przewody elektryczne nie są umieszczone w ścianach. 4. Dlaczego okno nie ma ramy po bokach? 5. Okno ogólnie jest za duże. Zajmuje ci ono jakieś 70% całej ściany. Zobacz sobie jak to wygląda u Ciebie w pokoju. 6. Grzejniczek jakby dla smurfów. Jest zdecydowanie za mały. Ogólnie. Pracuj dalej :)
Falcrum Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Hehe...dopiero się wprowadziłeś ?? Hehe...:P Proporcje nie te...reszta jest wymieniona wyżej...:| Pozdr
Fafex Napisano 4 Kwiecień 2004 Napisano 4 Kwiecień 2004 Aha i jeszcze jedno: Co to jest za cudo na parapecie (po lewej)?
ARCTIC Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 1.Włącznik światła jest jakiś za duży nie wymiarowy... 2.Dzwi wiszą w powietrzu? Powodzenia... PozdR..
Predator Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 ten wentylator na zewnatrz jest jakis pokrzywiony:) i moglbys jaka obodowe zrobic dla niego bo te listki od wywietrznika tak w powietruz wisza:)
Fafex Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Aha, więc to jest oberwany parapet? Wygląda jakby go coś odgryzło, coś dużego.
Rekomendowane odpowiedzi