Napisano 31 Marzec 200420 l Ostatnio trochę nie mam czasu ale od jakiśch 2 tygodni coś tam dłubie zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie renderki jeszcze nie dokońca skończonej sceny.
Napisano 31 Marzec 200420 l te przelaczniki w pokoju wygladaja jak narysowane kredka pokaz wnetrze pokoiku
Napisano 31 Marzec 200420 l Dachówka za równo leży, krzesło i żarówka jakieś niekształtne, ale tak ogólnie spox. Dawaj ciut mniejsze rendery, żeby nie rozciągać okna przeglądarki na szerokość
Napisano 31 Marzec 200420 l mi sie podobaja drzwi, jakies takie ladne, ale blat stolu jest chyba troszke za gruby bo sprawia takie wrazenie niewymiarowego
Napisano 3 Kwiecień 200420 l 1. Kontak jest zbyt duży. 2. Żarówka jest zbyt duża. 3. Pokaż mi taki dom, w którym mieszkają w miarę normalni ludzie i w którym przewody elektryczne nie są umieszczone w ścianach. 4. Dlaczego okno nie ma ramy po bokach? 5. Okno ogólnie jest za duże. Zajmuje ci ono jakieś 70% całej ściany. Zobacz sobie jak to wygląda u Ciebie w pokoju. 6. Grzejniczek jakby dla smurfów. Jest zdecydowanie za mały. Ogólnie. Pracuj dalej :)
Napisano 3 Kwiecień 200420 l Hehe...dopiero się wprowadziłeś ?? Hehe...:P Proporcje nie te...reszta jest wymieniona wyżej...:| Pozdr
Napisano 6 Kwiecień 200420 l 1.Włącznik światła jest jakiś za duży nie wymiarowy... 2.Dzwi wiszą w powietrzu? Powodzenia... PozdR..
Napisano 6 Kwiecień 200420 l ten wentylator na zewnatrz jest jakis pokrzywiony:) i moglbys jaka obodowe zrobic dla niego bo te listki od wywietrznika tak w powietruz wisza:)
Napisano 6 Kwiecień 200420 l Aha, więc to jest oberwany parapet? Wygląda jakby go coś odgryzło, coś dużego.