blood_brother Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Tak jak w temacie. Szukam tego wszystkiego gdyz mam zrobic animke a nie wiem czy sie wyrobie ze zrobieniem tego wszystkiego bo zostalo mi juz tylko nie cale 3 tygodnie. Wiec jakby ktos dysponowal jakimis modelami albo znal linki to bylbym wdzieczny za podzielenie sie nimi:) Pozdro[piwo]
blood_brother Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 Mniej wiecej. 3 szklane budynki tworzace pol okrag a w srodku taki maly park. To jest na jakis szkolny konkurs na najlepszy pomysl zagospodarowania miejsca w centrum mojego miasta. Nie ma powalac jakoscia tylko chodzi o ogolny zarys. Robimy to cala klasa a ze znam sie troche na 3d to sie zglosilem ze moge zrobic jakas animke krotka tego obiektu:) Pozdro[piwo]
Orion Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Spox, tylko po co ci modele skoro ławkę robi się 4 min (mierzyłem :) ), no chyba, że chodzi ci o jakieś \"fikuśne\"
blood_brother Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 No wiem ze mozna kilka boxow na krzyz postawic i wlasnie mnie oswiecilo ze to nie jest zly pomysl:) No to jeszcze tylko model fontanny i bedzie dobrze:) Pozdro[piwo]
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Sam zrób !! Przecie to proste modele...:| Kilkanaściekilkadziesiąt minut i już masz... Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi