[email protected] Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 co sie stalo z tymi filizankami kurcze czemu one takie sa w scenie nie ma swiatla jest tylko brazilowski sky light
SansSerif Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 ponownie bezsensownie nazywasz watek. prawdopodobnie masz zla geometrie tych filizanek. daj screena wireframe z zoomem na obiekt. pokaz ustwienia renderera a moze ktos ci pomoze. zmien temat!
biglebowsky Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Stawiaj czasem przecinki i kropki, latwiej zrozumiec tekst czytany, teraz nie dokonca wiem o co Ci chodzi. Interpunkcji nie wymyslono bez powodu. Przypuszczalnie nie masz zadnego swiatla wiec wlacza sie domyslne, ustaw jakiekolwiek i wylacz, bedzie sie renderowal sam skylight. btw. po tym fragmenciku rendera trudno cokolwiek stwierdzic.
Myszek Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Chodzi ci o te kropeczki na filizankach ? Bo jezeli o to chodzi, to byc moze wina lezy w tym, ze 2 powierzchnie leza zbyt blisko siebie i wlasnie jest tego efekt, bo nic oprocz tych kropeczek mi nie przeszkadza ps. czemu w tym dziale nie ma opcji \"szybka odpowiedz\" ??
[email protected] Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Nie chce zrodla swiatla np brazilowska omnie .Chce aby swiatlo renderowal sky light,gdyz uzyskuje sie lepsze oswietlnie .Probowalem jesli wylacze sky to jest ok.Ale ja go chce .Filizanki robione w nurbsach
Rekomendowane odpowiedzi