KermiT01 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Wraz z uruchomieniem komputera włącza mi się ten proces. Nie wiecie do czego on jest i co zrobić aby się nie włączał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Mental Ray, serwer renderingu sieciowego (distributed rendering) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KermiT01 Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 A jak to wyłączyć, da się ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 A tak bardzo ci to przeszkadza? Jak juz musisz to wywal zeby ci sie servis nie uruchamial automatycznie w Administrative Tools > Services. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KermiT01 Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 A tak bardzo ci to przeszkadza? Jak juz musisz to wywal zeby ci sie servis nie uruchamial automatycznie w Administrative Tools > Services. Gdzie jest to Administrative Tools ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 W panelu sterowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 wpisz w start --> uruchom: services.msc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KermiT01 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2009 wpisz w start --> uruchom: services.msc Znalazłem mental ray 3.6 Satellite for Autodesk 3ds Max 2009 32-bit 32-bit Chyba o to chodziło ? Zmieniłem we właściwościach typ uruchamiania na ręczny, nie włącza się ;) Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi