Gość stilo17 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Mam małe pytanie,gdyż jestem uczącym się programu 3ds max 10 i nie wiem jak zrobić, żeby np. gdy wstawiam jakąś figurę albo coś w tym rodzaju (tubę) to mam tą figurę wypełnioną kolorem, a chcę mieć tylko linie,żebym mógł modelować.Co mam włączyć/wyłączyć żeby widział tylko linie/zarys tego przedmiotu/figury Za odp z góry dziękuję i proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 F3. A w wolnej chwili F1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewo Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Wlacz sobie w viewporcie edged faces, lub wireframe to bedziesz mial tylko siatke obiektu, nie wiem czy o to Ci chodzilo ale mam nadzieje ze tak pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz89016 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Tak dla uściślenia to prawym przyciskiem myszy na nazwę viewportu (czyli np. Perspective) i wtedy dopiero pokazują Ci się te opcje (czyli "edges faces" itp.). Pozdrawiam, Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 F3. A w wolnej chwili F1 :) No, F1 - dziś o 14.00 kwalifikacje, a jutro o tej samej porze wyścig - pamiętaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stilo17 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Dziękuję wszystkim za chętną pomoc:P Już jest tak jak powinno:) Chociaż myślę, że to nie będzie mój pierwszy i ostatni problem, ale czas pokaże. Dziękuję za odpowiedź, miłego dnia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi