Napisano 14 Lipiec 200915 l Zrobiłem ten model w wolnej chwili.Tekstury są kiepskie.Co o tym sądzicie?
Napisano 14 Lipiec 200915 l Ja sadze że mniejszego obrazka sie już nie dało dać. Miecz wygląda dobrze ale to łatwy model i do zrobienia w krótkim czasie. Ja powiem narazie żebyś dał siatki i większy render bo teraz to nie widac praktycznie nic. Pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 14 Lipiec 200915 l No teksturki nie za ciekawe. Dodaj jakiegoś ostrego reflecta na klingę. No i rozdziałkę większą dawaj. I może jakieś zbliżenie na rękojeść, albo co...
Napisano 14 Lipiec 200915 l EEeeeee a czego się spodziewasz ? bo ja np nie wiem jakich komentarzy oczekujesz. Mieczyk jak mieczyk- bardzo prosty. Tekstury jak sam widzisz są poprostu nie adekwatne. Rękojeść to połączenie dywanu z betonem. Jak narazie poprostu dobry model ale nie wiele można z nim zrobić. Albo dodaj jakiś detal i dopiero potem teksturki albo jedziesz dalej z kolejnymi modelami. Jak na początek jest dobrze ale jedziesz dalej! ;]
Napisano 16 Lipiec 200915 l Zwykły mieczyk nic nadzwyczajnego. Ale coś ma w swojej prostocie. Materiały ubolewają. Nie przestawaj ćwiczyć.
Napisano 17 Lipiec 200915 l Ten drugi zły nie jest, w każdym razie przy poprzednim to jak Chopin przy Rubiku :) Btw taki miecz (albo bardoz podobny) robi chyba Cold Steel :) Zastanawiam się czy tym się inspirowałeś :)