Napisano 14 Lipiec 200915 l Witam Jak w tytule. Klijent zapragnał sobie porozmawiać:) Zdaje sobie sprawe, że nie jest to jakas szalenie wazna decyzja ale jednak zapytam. Zastanawiam sie nad tracer reto klik wszyscy sie z nich ciesza a w saturnie widziałem je za 29zł albo takie logitechy z drugiej strony słuchawki juz mam porzadne i moze lepiej dokupic mikrofon jakis stojacy. Z góry dzieki za odpowiedzi - jak nie to kupie cokolwiek:)
Napisano 14 Lipiec 200915 l jeśli już masz porządne słuchawki to kup sobie stający. Nawet taki za 2 zł będzie dobry ;)
Napisano 15 Lipiec 200915 l nie polecam creative za 30 zł z media markt, mam i kazdy mi mowi ze slabo slychac i szumi strasznie mikrofon (ja slysze dobrze w nich wiec to mikrofon jest cienki)
Napisano 15 Lipiec 200915 l hej, jak do skajpa to sprzęt sprzętem (ja osobiście gadałem na jakiś "manta" z media marktu, i zero problemów) ale polecam szybkie łącze
Napisano 15 Lipiec 200915 l Autor Download: 16112 kbps Upload: 2423 kbps Wynik SpeedTest.pl:) taki na stojaczku da rade? kiedys kolega miał cos takiego i żeby było go słychać musiał prawie wkładac ten mikrofon do ust. Idealny chyba byłby mikrofon na żabce - zacisku, ale patrzyłem po sklepach to nie ma.