Napisano 2 Kwiecień 200421 l Witam. Ponieważ nie ma poprzedniego posta napisałem nowy.Mam małe zaległości w update\'ach, ale to przez to że nie mam netu w domu więc proszę o wyrozumiałość. Na razie jedna scena do oceny, później podrzucę nowy storyboard. http://www.remanent.webpark.pl/anim3.avi Pzdr.
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Model samolotu rewelacyjny! Nigdy jeszcze nie widzialem czegos tak realistycznego! Ciekawe jak on przelecial miedzy tymi drzewami ;)
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Autor Bo to jest taki nowy samolot amerykański, który pojawia się dopiero w trakcie pracy nad animacją
Napisano 2 Kwiecień 200421 l heh! :D no dobra, widze że jednak nie bedzie latał pomiędzy sprzetami domowymi... szkoda... a co do sceny/ujęcia, to wszysko piknie ale drzewka nie rzucają cieni, jak nie sie za długo liczy to wypiekasz textorę na ziemi, i bedzie szybko.pozatym, jakaś różnorodność by sie przydała w tych \"lasach\", i jeszacze jedno, koooooniecznie większy motion blur, koniecznie., wystarczy, ten \"image\" dla samych drzew i ziemi.