atheg Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 (edytowane) Witam, Temat był zbyt fajny żeby nic nie zrobić a ponieważ za chwilę znikam znów na tydzień to wrzucam zrobiony na szybko plakat inspirowany pracami Kevina Darta i oldschoolową kinematografią. do tego jeszcze szkicyk od którego wyszedłem: miniaturka do sondy: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/mini_prez.jpg Mam nadzieję, że się Wam spodoba, zjęło mi to cos koło dwóch godzinek ale zabawa była przednia. Pozdrawiam serdecznie Edit: Załączam miniaturkę do sondy bo mi ją zdjęli z photobucketa za naruszenie terms of use :) Chyba za golizne bo nie wiem za co innego. Może załączę też obrazek żeby nie zdjęli, nie wiem. Pozdro Edytowane 17 Lipiec 2009 przez atheg
Rotcore Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 No, tu widać i pomysł i plakat... ale po kiego wała ten przecinek tam, psuje typo... fajnie jest thrilling wpasowany, ale OLO już mniej zwłaszcza kompozycyjnie i "To" optycznie opada... właściwie to jako widz nie jestem pewien co jest tytułem może to wypadałoby bardziej podkreślić bo w oczy rzuca się właśnie OLO i Thrilling... ogólnie wypasik, popracujesz nad typo i plakat zacny... :P
lordbiernac Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 fajnie, zaczyna Ci sie stylik rozpoznawalny wyrabiac w digitalu... ;) odrobine sie tego robota na pierwszy rzut oka nie zauwaza. przynajmnije ja nie zauwazylem od razu... ale nie wiem w sumie jak to naprawic, zeby nie psuc calosci ;)
aduko Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 Fajne fajne, oj biedny OLO... on chce tylko popatrzeć:P
atheg Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Napisano 17 Lipiec 2009 W sumie chłopaki to bardziej speed niż praca skończona bo nie dam rady nad tym usiąść i możliwości miałem ograniczone. Także trudno się mówi, ale dziiękuję za cenne wskazówki na przyszłość. Z tym liternictwem to dobrą korektę mi Rotcore zrobiłeś :)
lili Napisano 17 Lipiec 2009 Napisano 17 Lipiec 2009 no tego robota na poczatku ciezko zauwazyc ale za to jego wyraz 'twarzy' jest boski, poza tez ^^
Rekomendowane odpowiedzi