Scatmax Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Witam Od dawna nie pisalem na forum czas to zmienic...Znalazlem chwile na zaktualizowanie a raczej zalozenie nowego portfolia czy po prostu strony z moimi pracami. oto link do strony: www.jakubszczesniak.cba.pl Btw.Moze ktos poleci jakis darmowy hosting w rodzaju cba tylko bez reklam:) pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=5899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Niestety nie wygląda to najlepiej: 1. menu bardzo słabo widoczne i nieciekawe (w pierwszej chwili myślałem, że to błąd php) 2. miniaturki prac trochę za małe, nie widać co przedstawiają 3. brakuje jakiegoś skryptu-galerii (otwieranie każdego zdjęcia w nowym oknie jest dość męczące) 4. animacje IMO powinny być w formie animowanej (bo w końcu to jest tutaj oceniane) Jedyne co mi się podoba to zmieniający się top w zależności od działu i duża czcionka w nim użyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 O dziekuje za komentarz.Konkret:)Wszystko to co napisales chcialbym zeby wlasnie na tej stronie bylo tylko nie potrafilem tego zrobic:) szczegolnie mowie o skrypcie galerii bo to mi tez sie wydaje bardzo upierdliwe to ze trzeba za kazdym razem wylaczac okno:).Animacje nie sa animowane dlatego ze jeszcze nie powstaly:) sa tylko do nich concepty. pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 do galerii uzyj shadowboxa najlepiej w wersji 2, w php napiszesz skrypcik ktory automatycznie moze ci pobierac obrazki, zrobic miniatury, i podlinkowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Dzieki wielki za podpowiedz bo wlasnie w tym zakresie(skrypty) jestem cienki jak barszcz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Mimo ze mistrzem, ani nawet srednio zaawansowany nie jestem, to jutro sprobuje napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Tutaj masz slimboxa: http://www.digitalia.be/software/slimbox2 Działa pod wszystkimi przeglądarkami, można też go dowolnie konfigurować, poprzez kod CSS. Na stronie jest też instrukcja jak zainstalować. Jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało - korzystam z niego i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi