Napisano 19 Lipiec 200915 l Dla polepszenia skilla i nastroju wymodelowałem mikroskop. Czekam na krytykę
Napisano 20 Lipiec 200915 l no powiem ci ze calkiem fajny obiekt do kompletu moglbys dorzucic siatke :] a co do renderu to moze nastepnym razem jak dasz rade mogłbyś pokusic sie o troszke leprze gi jeszczer raz spoko obiekt pozdrawiam
Napisano 20 Lipiec 200915 l Model całkiem spoko..ale u mnie na monitorze to dość ciemne wszystko. Wyszły Ci duże plamy. Także popracuj na renderem i nad studiem. Poza tym OK Pozdr
Napisano 20 Lipiec 200915 l Dobrze mówią przedmówcy, model Git - ale oświetlenie i sampling w renderingu leżą i kwiczą :) pzdr
Napisano 20 Lipiec 200915 l 1. Skalibruj monitor, bo jest zdecydowanie za ciemno (mój monitor jest kalibrowany jest software'owo, czyli 'na oko', ale jest dość dobrze zrobiony) i sam mikroskop to w większości ciemna plama. 2. Paskudne plamy z GI na tle
Napisano 20 Lipiec 200915 l Autor ok, nie pierwszy raz słyszę o kalibracji monitora. Wiec bede musiał sie tym zająć.Dzięki, pozdrawiam
Napisano 20 Lipiec 200915 l Faktycznie wyszło trochę ciemno, i faktycznie GI trochę leży. Trudno mi ocenić tekstury, bo większość tego mikroskopu to u mnie czarny kształt :) Ale poza tym jest OK :)