cucsoniuss Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Dla polepszenia skilla i nastroju wymodelowałem mikroskop. Czekam na krytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 no powiem ci ze calkiem fajny obiekt do kompletu moglbys dorzucic siatke :] a co do renderu to moze nastepnym razem jak dasz rade mogłbyś pokusic sie o troszke leprze gi jeszczer raz spoko obiekt pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Model całkiem spoko..ale u mnie na monitorze to dość ciemne wszystko. Wyszły Ci duże plamy. Także popracuj na renderem i nad studiem. Poza tym OK Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Dobrze mówią przedmówcy, model Git - ale oświetlenie i sampling w renderingu leżą i kwiczą :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 raczej do wipa, bo można z tego trochę jeszcze wycisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 1. Skalibruj monitor, bo jest zdecydowanie za ciemno (mój monitor jest kalibrowany jest software'owo, czyli 'na oko', ale jest dość dobrze zrobiony) i sam mikroskop to w większości ciemna plama. 2. Paskudne plamy z GI na tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 ok, nie pierwszy raz słyszę o kalibracji monitora. Wiec bede musiał sie tym zająć.Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Faktycznie wyszło trochę ciemno, i faktycznie GI trochę leży. Trudno mi ocenić tekstury, bo większość tego mikroskopu to u mnie czarny kształt :) Ale poza tym jest OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormer Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Model wypas, ale render, tak jak przedmówcy mówią, stanowczo za ciemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi