Napisano 25 Lipiec 200915 l witam wrzucam ukonczony model telefonu komorkowego se k800i, ktory rozpoczalem od wip-a i w koncu doczekal sie renderu... nie wrzucam watermarka tym razem poniewaz chce pokazac iz jest to 100% render 0% photoshopa..... Edytowane 31 Lipiec 200915 l przez plasti
Napisano 25 Lipiec 200915 l 100% render, 0% photoshopa to sztuka dla sztuki. Tak, czy inaczej - wyszło całkiem ładnie.
Napisano 25 Lipiec 200915 l jak dla mnie to słabo to wygląda, shadery niedopracowane, render też, wyświetlacz wogóle nierealistyczny
Napisano 26 Lipiec 200915 l nie jest zle ale rewelacji też nie ma , posiedziałbym na twoim miejscu jeszcze nad studiem i shaderami , i potem jeszcze fotosklepa otworzyl na doslownie pare minut i bedzie git ;) Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200915 l Podpicuj to jeszcze bo warto. Najbardziej rzuca się w oczy ten wyświetlacz odbiera realizm...
Napisano 27 Lipiec 200915 l Jak dla mnie wygląda nieźle, nie zrobiłbym czegoś takiego. Dobra robota. No może i koledzy mają rację, przydało by się trochę blasku z tego wyświetlacza. Albo wymodelować wyłączony telefon ... ;)
Napisano 28 Lipiec 200915 l Model fajny, tylko trochę przyciski wokół gałki ze środka jakieś kanty mają(nie wiem czy to zamierzony było...), wyświetlacz powinien się świecić no i materiały słabują. pozdro.
Napisano 28 Lipiec 200915 l Autor dzieki za komenty, ciesze sie ogolem z pozytywow:D.... widze ze kolejna osoba sie "czepia" przyciskow, nadmieniam iz w telefonie tak to wlasnie wyglada. peace
Napisano 31 Lipiec 200915 l maly compositing;) wizualnie wyszlo lepiej niz studio, ale moglbys dodac noise na telefonie zeby zgrac ze zdjeciem w PhotoShopie i podrasowac materialy klawiatury i przyciskow bo uciekły. Ekran jest świetny. Widze ze grasz na gitarze;) Pzdr!
Napisano 2 Sierpień 200915 l Autor narodzilo sie jeszcze video mojego soniaka, kto ma ochote prosze rzucić okiem :D http://www.youtube.com/watch?v=qnoG0w84eeI