freeqstyler Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 (edytowane) Praca początkowo robiona na konkurs Blender F1 Challenge, wskutek braku czasu ukończona z miesięcznym poślizgiem. Model w Blenderze, render Blender Internal, tekstury po trochu w PS, Gimpie i blenderowym Projection Paincie. Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez freeqstyler
peter_f Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 Bardzo ładny modeling. Proporcje wozu są trochę jak w starych wyścigówach o ile pamiętam :)
_Orion_ Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 Fajny model, szczególnie opony wymiatają :) Teraz przydałaby się cała scenka, jak mija BMW ;)
Lubus Napisano 1 Sierpień 2009 Napisano 1 Sierpień 2009 Jak dla mnie to wiele ten model traci w studio, które za fajne nie jest, mam nadzieje że kiedyś zrobisz do tego scenkę bo mogłoby to bardzo ciekawie wyjść.
dynia Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 mogłeś się pokusić o lepszą prezentacje, model całkiem dobry ale nie podobają mi się textury bo miejscami sa rozmyte a w niektórych miejscach jakieś poszarpane
Rekomendowane odpowiedzi