Cpt.Obvious Napisano 31 Lipiec 2009 Napisano 31 Lipiec 2009 (edytowane) a mi sie bardzo podoba. tylko warto wspomniec ze to jest raczej vfx concept test. to ujecie bardzo fajnie robi: Edytowane 31 Lipiec 2009 przez Cpt.Obvious
CzAk1 Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Yep. Tak daleko jak mi wiadomo to tylko VFX test. Na comic-Conie mówili, że nie mogą pokazać żadnego konktretnego trailera bo żadne ujęcia nie są w pełni ukończone...o_O Zarzekali się, że na następnym Comic-Conie już pokażą dużo i dobre... Lepiej jest za to poczekać na 21 sierpnia. Ma na całym świecie wystartować trailer Avatara...ot ciekawostka ;D
Reanimator Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 No dobrze, Macku, to jedno ujecie robi ;> A tak serio mowiac, to wizualnie robi bardzo, ale jakos idee trona mam w okolicach woreczka zolciowego ;)
Kedzior Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Ja tam chętnie obejrzę, ale z sentymentu chyba ;) , zabieram się za oglądanie pierwszego Tronu, akurat wpadł w me łapska.
kamil.ochel Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 ja tez chetnie obejrze. cos czuje ze "przypadkiem" sie moze ukazac jakas gra za 12,5 z fabula na 2 kartki a5
Rekomendowane odpowiedzi