Nezz Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 hej.. no to jeszcze raz zakladam temat.. pomysl sie nie zmienil :) przedstawie wscieklego Serafina po bitwie .. powoli opadajaca furia i szal .. nie bedzie w nim nic swietego. jedna dlona dzierzy potezny miecz - opiera sie na nim gdyz nogi nie unioslyby juz jego ciezaru, druga odrywa resztki uszkodonego panceza.. jako jedyny ktory przetrwal na polu bitwy góruje nad cialami pokonanych wrogow. niewiele sie zmienilo - troche poprawilem glowe , teraz pracuje nad elementami zbroi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceFury Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Fajny model, ale coś mi sie zdaje, ze chyba zrobiles mu operacje plastyczna nosa :] i cos ten nosek albo ma za duze dziury w porownaniu do szerkosci, albo jest za waski - tak mi sie zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 model bardzo ladny, ale to juz wiesz... ewentualnie mozesz troszke kichawe mu poprawic (dziurki) w sumie nie wiem czy byl sens bawic sie z anatomia skoro i tak koles bedzie w zbroi... czas na dlubanie brzucha mogles poswiecic na wypasiona plytowke:) ale i tak cacy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 hmm ten nos, jak juz mu zlamales, to mogles zrobic bardziej posepny -> zeby mu tak tych dziur nie bylo widac.... obnizyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 usuń pępek !! ;) model bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 aj dajcie spokoj , mam znajomego na roku z takim samym nosem tzn dziorkami :P a co do pempka .. heh jak zobaczylem Twoja uwage pierwszy raz malo z krzesla nie spadlem :) punkt dla Ciebie Vetis .. oczywiscie go usune jak znowu nie zapomne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 buuu ale taki bedzie mroczniejszy :((( :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Powalasz anatomicznie Chylę czoła przed mistrzem:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 superowo wychodzi Ci te mięcho. wogole to fajny koncept pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceFury Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 a czemu ma niby usuwać pempol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 swietnie to wszytsko dopracowane:) brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Czekam na updaty .. bo mięsnie na trosie się nie ludzko zachowują bez rąk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarski iluminata Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 hail hail. no i coz tu pisac gratulacje, bo nic innego nie przychodzi mi na mysl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Nezz nie zawiedz nas .. pokaż jakies update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Hej Nie mam duzo czasu na ta prace :/ coz. tyle zrobilem jak dotad - biala szmata jest narazie tylko po to zeby pokazac jak to ma mniejwiecej wygladac , bedzie tam wiecej detali no i rozciecie ladnejsze. 1 2 3 4 Widok z okna programu: Pozdrawiam i prosze o wszelkie slowa krytyki. z gory dziekuje :) pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Dziekuje Wam za komentarze :) motywujecie mnie do pracy :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bones Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 przepraszam, czy ktos widzial moja szczeke... przed chwila mi odpadla i potoczyla sie gdzies pod stolem. bez dalszego komentarza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarski iluminata Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 taaaa.......hmmm........noo........ten tego .........ja cie.........co ja mialem ......... no tak, bo .................. hmmna tyle mnie stac nazie jezeli chodzi o wypowiedz jak sie pozbieram to powiem wiecej, ale zachwalac niebede bo znowusie komus idechce robic.czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Te biale falbanki to rzeczywista siatka czy tylko ladny bump? Ogolnie bardzo pozytywnie + oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Pracuj, pracuj, bo zapowiada się świetnie, modeling ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 hej , dzieki :) wszystko co widzicie jest wymodelowane :) zaczynam zawsze splajnami , potem dodaje detale itp w editable poly siatki : 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 nie wiem .. model sprawia wrażenie jakby miał kosmicznie wielką głowę; może starałeś się uzyskać jakiś heroiczny wygląd, ale dla mnie wygląda dziwnie ... część potyliczną czaszki dałbym nieco wyżej. keep working. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 jak dla mnie najlepsza praca poki co... co do modelowania tez tak robie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 dzudzu - nie wiem , mi tez cos z glowa nie pasuje , nie uksztaltowalem jeszcze jej tylu - zaczekam na to jak juz podczepie uszy ale ogolnie moze szczeka jest za szeroka ? w kazdymbadz razie racja , cos bedzie trzeb tam lekko przeskalowac i zapewne tez popracowac nad karkiem / szyja. Dzieki :) Hikoo - sa lepiej zapowiadajace sie prace , ale dzieki za mile slowa :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 no dla mnie też najlepsza pracka :D Aż mi szczęka opadła:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Nezz model masz swietny, jak cala scene zrobisz na takim poziomie z odpowiednim klimatem to 1 masz w kieszeni wraz z katedra na dvd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Brawo - odrazu widac ze Bialostoczanin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Szczerze .. to najbardziej podobaja mi się diperele na pancerzu :) Reszta też dobra.. ale i tak .. najbardziej te wygibasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anibal Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 nezz jak zwykle daleko z przodu ;) ładny model oparty na ładnej siatce, jedyna rzecz do której mógłbym sie przyczepić to nos, za bardzo naciągnięty, przydały by sie na nim jakieś \"załamania\" tzn. uwypuklenia niektórych jego części... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Nio prosze piekna pracka .A co do nosa też mam pewna uwage jest zbyt wyciągniety do góry ogulnie spox oby tak dalej czekam na nastepny updatay :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 nioo, niezly skurw*el z tego aniolka, nie chcialbym takiego spotkac:/ wszystko jest cacy no ale sam o tym wiesz, jedynie nie wchodzi mi ta kiecka, siakas taka niezbyt..... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 hej .. urwalem sie na romantyczny tydzien nad morze to i update\'ow nie bylo , teraz jak juz sie rozpakuje i odespie wracam do pracy :) dzieki za komentarze , nad nosem popracuje , trzeba chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 hej wiem, ze malo , coz. tu jest szkic latajek , jako ze to serafin ma 3 pary skrzydel. jescze nie wiem co z nimi zrobie , napewno bedzie wiecej detali , nierownosci i nie wszystkie beda rozpostarte. dodam na nich jakies wzory/symbole , no wlasnie , cialo aniolka jest juz zmapowne i aktualnie psuje model texturami. nie pokaze. :P nie mam na to czasu teraz i ukonczenie modelu w terminie stoi pod znakiem zapytania [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > Nezz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 super dobrze prorokowalem number 1 !!! musisz skonczyc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 pikna robota Panie Nezz ale ta kiecka faktycznie psuje deko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 spoko kiecka jest tu tylko dlatego zebyscie wiedzieli ze tam bedzie kiecka ;P to tylko prowizorka , zajme sie nia jak juz obmysle poze dokladnie , bedzie detaliczna z bajerkami itp , dzieki za komentarze i mile slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak3d Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 full profesjonalizm + extra pomysł jak na razie perełka na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 jak wyzej > moze mi sie troszke te skrzydalka nie podobaja ale to juz jest kwestja gustu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 kuurde.... Jak Ty to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 hej , dzieki za mile slowa ;) nastepny etap , modelowanie dobiega konca , mam juz obmyslana poze i kadr , teraz textuuje , pokaze pozniej ogolny zamysl . pozdr. [Wyedytowany dnia 21-6-2004 > Nezz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 Sliczny modeling. Pozazdrościć umiejętności. Może zdradzisz jakieś szczegóły? Ile poly? na jakim sprzęcie to robiłeś..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 sporo poly , wrzuce siatki przy nastepnym updejcie a sprzet taki sobie celeron 1200 512 ramu i radeon 7000 32mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 te skrzydla przypominaja mi ubranie britney spears z teledysku toxic (czy jakos tak) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 sciagnela odemnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 Dla mnie numer jeden. ciekaw jestem, co jeszcze zrobisz, wszak czasu nie wiele..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 bardzo fajny modelik. Co do skrzydel to mam pytanie czy beda takie twarde/sztywne ?? czy tez zeby \"zlamac\" troche model zrobisz je zwiewne niczym plaszcz Spawna ?? (bo ich ksztalt bardzo sie nadaje do takiego czegos) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 skrzydla maja byc silne i mocne, wszakze na zwiewnych daleko nie poleci ale dodam im troche elastycznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 a co z kiecką ? Będzie z nią coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 kojarzy mi sie z inkwizycja, pewnie przez te kiecke :)... fajnie... tak pod diablo troche podchodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi