Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemaaa

Od pewnego czasu juz dłubię sobie taki modelek... i tak widze ze to jakos idzie wiec postuje :) moze cos dojrzycie co by sie przydalo i dodało :)

Jak narazie to mam to co ponirzej, mam jeszcze głowe ale jest ble więc nie pokazuje :P Cio dalej err... jak jest jakiś rigier to niech pisze na gg :) i to tyle...co do nug to one stoją tak jak nie powinny wiec cii :P dopiero jak skącze je modelowac i texturowac to je zaczne ustawiac itp itd :)

Co do samego designu to tak brnę w mix pomiędzy Megatronem/a czyms co sie moze transformowac w cos...(nie tak jak megatron w samolot czy czołg ceonceptowej formy) Do tego zdesignowalem sobie taki pozamiemski samolocik ale chyba go jeszcze przerobie :)

Ponirzej wrzucam screny z prac... nie sa one najaktualniejsze ale tak wyglądal model od początku do teraz :)

75180367.th.jpg81044581.th.jpg32262047.th.jpg64248696.th.jpg57405702.th.jpg62749052.th.jpg88268679.th.jpg36129827.th.jpg28141265.th.jpg52805152.th.jpg98037153.th.jpg28774699.th.jpg12811344.th.jpg94628949.th.jpg81698411.th.jpg77879719.th.jpg17474337.th.jpg83312094.th.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sam o tym myslalem, ale chcialem to robic w 2ga strone

tak czy siak jesli chcesz miec design w stylu TF to tam nie bylo zadnych trybow, odslonietych mechanizmow etc, a juz napewno nie w takiej ilosci

Napisano

widać duży wkład pracy, detali jest dużo, ale jak dla mnie to wszystko jakieś chaotyczne, wygląda jakbyś w ogóle nie miał na to pomysłu i walił detalami gdzie popadnie... Wiem, że to transformers, i niby ma się w coś tam zmieniać, ale jakoś po 2 stopy na nodze i chyba ze 20 palców u ręki mi w ogóle nie podchodzi. Moim skromnym zdaniem mogę rzec, że nie podoba mi się model.

Ps. Polecam czasem zaglądnąć do słownika ortograficznego :)

Napisano

Zgodzę się z przedmówcą:)Koncepcyjnie nie bardzo trzyma się kupy,nogi jakieś takie grube,w barach wąski,rozpada się w oczach na milion kawałków.Nie wątpię że umiesz modelować(widziałem autka:)) ale najpierw projekt postaci a dopiero potem 3d.Konceptów transformersów podejrzewam że w necie nie brakuje.

Ps.Mordujesz ortograficznie,aż odrzuca;/

Pozdrawiam:)

Napisano
  • Autor

Hey

M4rcus no moze... podsylam ci jedną z referek... jak się przyjrzesz to zobaczysz ze on ma sporo na wierzchu :)

megatron001.th.jpg

zgred - no humh moze i tak ale jak zwruciles uwage (chyba) to TF niezawsze mieli 5 palców :) the Fallen mial kilkanascie a Megatron jakies sztućce :) Co do stopy to moze i tak pomyśle nad nią :)

słownik sux :P

Napisano

wiem, ale mi chodzi oto ze te roboty nie znaja czegos takiego jak tryby i silowniki hudrauliczne, to nie jest model typu APU, wszystko to sa lozyska i metalowe profile