dziczyzna Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 Szukam plug-ina do robienia projektów. Tak żebym wrzucił sobie dll do katalogu plug-ins i żeby zrobilo mi projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 mhmmmm...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 Co zabawne jest taki plugin, obsługa bardzo prosta: 1. Piszesz do kogoś żeby Ci zrobił wizualizacje. 2. Logujesz się na konto i przesyłasz mu pieniążki. 3. Jak chcesz to możesz sobie to oskryptować i jako plik *.dll przucić do pluginsów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skynyrd Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 :-) he dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skynyrd Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 :-) Szukam plug-ina do robienia projektów. Tak żebym wrzucił sobie dll do katalogu plug-ins i żeby zrobilo mi projekt. . :-) he dobre, bym sie powiesil jakby takie cudenko bylo a ja nie spalem po nocach przy maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 3 Sierpień 2009 Share Napisano 3 Sierpień 2009 Pfff.... maxiarze... zobaczcie jak zarządzanie projektami jest rozwiązane np. w xsi to zrozumiecie. Aha... no i max oczywiście też już pracuje na projektach, a ustalamy co i jak w user patchs bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziczyzna Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2009 opowiedz nam o tym, proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi