ortheza Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 (edytowane) Taki sobie klasyk dla rozgrzewki ;) jakies 2h Edytowane 21 Sierpień 2009 przez ortheza
Joel Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Ortheza - powiedz, bo sie na swoim temacie chyba nie doczekam odpowiedzi. jak się wrzuca CAŁĄ prace do załącznika ? ;D bo ja to muszę sobie obcinać prackę A tak btw: ładna praca, już od dawna nawet nie marzę o wgranej jak tacy jak ty się tu zgłaszają :D
ortheza Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Napisano 9 Sierpień 2009 (edytowane) wgrywasz sobie pracka na jakies zewnetrzny serwer, apotem w poscie klikasz ikonke obrazka i podajesz adres trgo obrazka i tyle. Edytowane 21 Sierpień 2009 przez ortheza
Bedyk Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 od kolan w gore podoba m sie bardzo chociaz kreska jest zbyt karykaturalna jak d la mnie. zastanawiam sie co z nogami, czy to dwie wielkie macki czy moze cthulhu to taki obwazanek i konczyny laczol sie na koncu;] jezeli tak to nie wydaje mi sie to najlepszym rozwiazaniem, jezeli nie to postaralbym sie to pokazac
Raju Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Ciekawie wyglada glowa i tułów, ale odnóża dolne juz mniej, bo wygladaja tak, jakby sie laczyly (jak juz zauwazyl Bedyk). Dodatkowo, mam nadzieje, ze zmienisz jeszcze to cos na glowie (to ciagnace sie od tylu glowy do plecow)
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
ortheza Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Napisano 21 Sierpień 2009 Nie skoncze tym razem tej sesji :] ale wrzucam takiego sobie slonika:
Rekomendowane odpowiedzi