Napisano 9 Sierpień 200915 l Jeden z użytkowników CGTalk w dziale newsów poinformował, że od jutra tj. 10 sierpnia osoby z aktywną subskrypcją będą mogli pobierać nową wersję Autodesk Maya 2010 z Autodesk Subscription Centre. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=747
Napisano 10 Sierpień 200915 l ciekaw jestem po co , dla tych paru opcji które dodali... niepojęty żal
Napisano 10 Sierpień 200915 l zrozum, te pare opcji jest dodanych wlasnie dla paru "$$$" co rok tak jest/bedzie, deal with it :)
Napisano 10 Sierpień 200915 l pisze bo mi sie nie podoba to co robią i nie chce mi sie do tego przyzwyczajać :P
Napisano 10 Sierpień 200915 l Gosc z AD juz otwarcie powiedzial, ze prace nad nowymi ficzerami zajma im nieco dluzej niz rok. Jesli masz subskrybcje to nie ma to zadnego znaczenia, jesli nie masz to nikt ci nie kaze kupowac w tej chwili nowej wersji. Ale poplakac trzeba, jak co roku, nie? -___- Niepojety zal :P
Napisano 10 Sierpień 200915 l i tak ludzie za rok sie zaskocza gdy autodesk wyda nowego maxa, maye, xsi czy muda :D
Napisano 10 Sierpień 200915 l Kupia to chyba tylko najwieksi frajerzy i ci co kupuja nowa licenje .Mi sie tego nawet na torentach nie chce szukac:P
Napisano 10 Sierpień 200915 l jacenty - a potem caly swiat bedzie gral w gry i ogladal filmy robione przez tych frajerow. Edytowane 10 Sierpień 200915 l przez Nezumi