Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ale chamstwo.... ;-) Wiedzieliście, że się wezmę do roboty, jak zacznie się robić krucho pod stopami? :-)))

Hehe, dzięki za pożądnego kopa ;-)

A co do kompresji - ok... zobaczymy, co da się zrobić!

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 8,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Teraz patrzy się na widza

f_23p.jpg

Napisano

Trzeba wiedzieć kiedy skończyć. Wydaje mi się że ten moment właśnie nadszedł.

Więc jak napisałem dołącz do galerii ;)

Napisano

eee...wybacz ale jakos nie odczuwam zeby patrzyla sie na mnie...raczej patrzy sie kapke w dol :P

Napisano

Umieść ją sobie centralnie na środku ekranu, to będzie się patrzyła na Ciebie. Co do galerii... jeszcze muszę zmienić oświetlenie, no i wyrenderować w większej rozdzielczości!

Napisano

Mowie serio ustawilem sobie na srodku monitorka :P...i nic...rozciagnolem i nic...on/ona/ono nie patrzy sie w strone widza :P...ale moze niech inni powiedza :D

Napisano

Mati ta glowa NIE patrzy sie na \"obserwatora\". Tak to jest ciekawie wymyslone ze jesli obiekt \"fotografowany\" patrzy do kamery, wowczas z obojetnie ktorego punktu obserwacji zawsze bedzie patrzyl do kamery (np. obraz Mona Lisy Da Vinciego) Ale ja bym sie nie przejmowal na Twoim miejscu, tak jest dosc ciekawie - widac cierpienie w oczach tej nieszczesnej glowki!

Czekam na \"final\"-render.

Pozdr

Marek

Napisano

Hehe, wiedziałem, że to wam nie da spokoju... teraz to jush wam nie powiem... - męczcie się sami!

Poeksperymentuję jeszcze z oczkami i muszę poprawić światełka, bo są skopane, wogóle nie podkreślają zarysu twarzy!

No i powalczę jeszcze z brazilem - WinXP i brazil to nie jest najlepsze połączenie :-(

Napisano

o, wreszcie skończyłem tą prackę. Za niedługo wersji finalnej szukajcie w mojej galerii... zapraszam tam do dodawanmia finalnych komentarzy!

Napisano

Ostatnio mi coś odwaliło i siedzę cały czas na portalach dla psychologów... hmm... można się tam wiele o ludziach nauczyć!!!

Napisano

Aaaaa... to tak to działa! ;-))) W takiem razie niech ktoś usunie mój post feel, a tutaj zamieszczam skończoną prackę... komentarze mile widziane raczej w galerii!

feel.jpg

Napisano

Bardzo fajna pracka, tylko oczy mogłyby byc skierowane na widza, a nie na jakiś martwy punkt w oddali.

Giorgione[rotfl2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][rotfl2]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.