Gość User190 Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 Ale chamstwo.... ;-) Wiedzieliście, że się wezmę do roboty, jak zacznie się robić krucho pod stopami? :-))) Hehe, dzięki za pożądnego kopa ;-) A co do kompresji - ok... zobaczymy, co da się zrobić!
Gotham Napisano 5 Luty 2003 Napisano 5 Luty 2003 Trzeba wiedzieć kiedy skończyć. Wydaje mi się że ten moment właśnie nadszedł. Więc jak napisałem dołącz do galerii ;)
Bremen Napisano 5 Luty 2003 Napisano 5 Luty 2003 eee...wybacz ale jakos nie odczuwam zeby patrzyla sie na mnie...raczej patrzy sie kapke w dol :P
Gość User190 Napisano 6 Luty 2003 Napisano 6 Luty 2003 Umieść ją sobie centralnie na środku ekranu, to będzie się patrzyła na Ciebie. Co do galerii... jeszcze muszę zmienić oświetlenie, no i wyrenderować w większej rozdzielczości!
Bremen Napisano 6 Luty 2003 Napisano 6 Luty 2003 Mowie serio ustawilem sobie na srodku monitorka :P...i nic...rozciagnolem i nic...on/ona/ono nie patrzy sie w strone widza :P...ale moze niech inni powiedza :D
MareG Napisano 7 Luty 2003 Napisano 7 Luty 2003 Mati ta glowa NIE patrzy sie na \"obserwatora\". Tak to jest ciekawie wymyslone ze jesli obiekt \"fotografowany\" patrzy do kamery, wowczas z obojetnie ktorego punktu obserwacji zawsze bedzie patrzyl do kamery (np. obraz Mona Lisy Da Vinciego) Ale ja bym sie nie przejmowal na Twoim miejscu, tak jest dosc ciekawie - widac cierpienie w oczach tej nieszczesnej glowki! Czekam na \"final\"-render. Pozdr Marek
Gość User190 Napisano 7 Luty 2003 Napisano 7 Luty 2003 Hehe, wiedziałem, że to wam nie da spokoju... teraz to jush wam nie powiem... - męczcie się sami! Poeksperymentuję jeszcze z oczkami i muszę poprawić światełka, bo są skopane, wogóle nie podkreślają zarysu twarzy! No i powalczę jeszcze z brazilem - WinXP i brazil to nie jest najlepsze połączenie :-(
Gość User190 Napisano 9 Luty 2003 Napisano 9 Luty 2003 o, wreszcie skończyłem tą prackę. Za niedługo wersji finalnej szukajcie w mojej galerii... zapraszam tam do dodawanmia finalnych komentarzy!
Gość User190 Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 Ostatnio mi coś odwaliło i siedzę cały czas na portalach dla psychologów... hmm... można się tam wiele o ludziach nauczyć!!!
Gość User190 Napisano 16 Luty 2003 Napisano 16 Luty 2003 Aaaaa... to tak to działa! ;-))) W takiem razie niech ktoś usunie mój post feel, a tutaj zamieszczam skończoną prackę... komentarze mile widziane raczej w galerii!
giorgione Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Bardzo fajna pracka, tylko oczy mogłyby byc skierowane na widza, a nie na jakiś martwy punkt w oddali. Giorgione[rotfl2][rotfl2][rotfl2][rotfl2][rotfl2]
Rekomendowane odpowiedzi