kredka Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Czy ktos wie jaka komenda w maxscript mozna odpalic - uruchomic batchrendering, mam juz wszystko ustawione, kamery , wszystkie ustawienia odnosnie batchrenderingu, chodzi mi tylko o komende ktora mowi, startbatchrender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 jaki soft? Jak max to Rendering->Batch render a jak mayka to Render->Batch render. Nie rozumiem przecież są w menusach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kredka Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2009 czy ty wiesz wogule co to jest maxscript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchela1313 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Trochę poszukałem i znalazłem takie coś: batchRenderMgr.Render() Daj znać czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 A sorry:) Nie doczytałem i zdziwiłem się na takie pytanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kredka Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2009 dzieki pchela, dziala, niech swiat sie raduje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi