Destroyer Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 mam na jednym komie projekt AFX z plikami źródłowymi posegregowane w osobnych folderach i subfolderach, przenosze ten projekt na inny komputer gdzie np. nie mam dysku G:/ i ścieżka jest nieaktualna, wszystkie materiały źródłowe które nie są w tym samym folderze co projekt AFX się gubią :/ czy jest jakiś prosty sposób żeby AFX przeszukał folder wraz z podfolderami i odnalazł te piki czy zostaje ręczne - replace footage bądź wrzucenie wszystkiego w jeden folder i zrobienie mega pier****ika tj bałaganu? ;) a może jest jakiś sposób żeby AFX zrobił sobie hierarchię folderów projektu coś jak w mayi (szczerze w to powątpiewam ale mimo to się zapytuje :))
kannu Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 serwus :) ale rozumiem ze pliki zapisujesz przez collect ? pozdrawian i zycze powodzenia :)
streaker Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Hmmm... a replace footage nie przeszukuje podfolderów ?
Destroyer Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 kannu dzięki za pomoc, to mniej wieej załatwia sprawę :) streaker no mi jakoś nie chce :)
Rekomendowane odpowiedzi