Posted August 21, 200915 yr Witam, niedawno znowu zrobiłem reinstalkę systemu, zainstalowałem co mi potrzebne, między innymi FireFoxa. Wydawało się ok ale mam poważne problemy z logowaniem się (wszędzie!). Najpierw myślałem, że to wina konkretnego serwisu ale niestety problem dotyczy praktycznie wszystkich (cudem udało mi się zalogować tutaj:) ). Wygląda to tak, że wpisuję sobie login i hasło, strona niby to akceptuje i przechodzi tam gdzie powinna ale po chwili widać jak w pasku adresowym następuje przekierowanie do strony logowania. Czasami za którymś razem zaskakuje. Próbowałem czyścić ciasteczka, przeinstalować FireFoxa, odinstalować zupełnie ale to nie pomaga:(. Na innych przeglądarkach działa, mam zainstalowanego Chrome'a i IE8, czy mogą być jakieś konflikty między nimi?
August 21, 200915 yr W opcjach ciastek pogrzeb, może usuwa je za szybko. A próbowałeś po tym ponownym przekierowaniu na stronę logowania dać F5?
August 21, 200915 yr Author Po ciężkich bojach, skanowaniu i czyszczeniu systemu i rejestru AdAware'em i CCleanerem, sytuacja się nie zmieniła, jednak pogrzebałem w ustawieniach i faktycznie coś z ciasteczkami było nie tak. Teraz mogę się już zalogować (chyba) ale dalej coś jest źle - w ogóle nie działa gmail, nawet się nie wczytuje:( (na innych przeglądarkach działa).
August 22, 200915 yr Lucas, gmail się wczytuje, ale wraca na stronę logowania, też tak mam od dawna (na operze). Wklep wtedy (po tym powrocie) google.com, a potem ze strony głównej google przejdziesz do gmaila przez link na górze strony. Upierdliwe, ale innego sposobu nie znam
August 26, 200915 yr Author Sposób na gmaila opisany wyżej działa:), jednak niestety coraz gorzej działa ten FF, czasami nie da się wpisać adresu na nowej karcie, a co mnie najbardziej dziwi - gdy poprawnie wyłączę FF, on dalej figuruje na liście procesów i menadżerze zadań. Coś jest zdecydowanie nie tak.... chyba napiszę bezpośrednio do nich.