Posted August 30, 200915 yr O współpracy między Michałrm Dziekanem, a L.U.Cem bylo juz na forum głośno, jednak nie każdy słyszal o tym, że na teledysku do “O energocyrkulacji…” się nie skończy. Obu twórców chce zrobić pełnometrażowy film muzyczny (?!)- połączenie kronik i archiwalnych materiałów dokumentalnych z efektami specjalnymi i animacją Michała, calość pod patronatem PI. Film powstaje przy okazji 70tej rocznicy wybuchy II wojny ś wiatowej, oraz 20-tej rocznicy odzyskania niepodległości... Więcej na ten temat na Platige Image Community Pozdro.
September 1, 200915 yr No to nie tylko ja i Luc sie tym bedziemy zajmowac, to juz zapowiada sie spora rzecz, a Platige bedzie tu odgrywal duzo wieksza role niz patron. Więcej informacji spodziewać się można po 17 września, czyli po premierze płyty luca, na razie mozna posłucać singla na http://www.myspace.com/luksfera a ja moge pokazac takie cos:
September 1, 200915 yr Author L.U.C. był własnie gościem radia ROXy o_O Wspomniał troche o filmie...hmm. Dwa lata mamy czekać? ;) Zapuścili też troche muzy, pod którą będzie robiony film. Na poczatku się zastanawiałem jak połączyć taką tematyke, z taką animacją z muza luka. Ale wygląda na to, że płyta jest bardziej elektroniczna. To się nada...
September 1, 200915 yr Szczerze. Dostałem informację prasowa, ale nie zamieściłem jej bo nic nie było o grafice, żadnego związku, nic o PI, nic o współpracy mishkahc. A widze, że chyba źle zrobiłem bo jednak ma to związek z tematyką CG, ale zaraz przeczytam te informacje i poszukam czy to moje przeoczenie czy faktycznie tam nic nie było.
September 1, 200915 yr na razie nic co by na maxa pasowalo nie ma, ale w koncu jak juz maszyna ruszy bedzie co zamieszczac:)
September 1, 200915 yr Pomijając oczywiście fakt, że to co robi Misiu do projektu jest fantastyczne chciałbym wyrazić mój bezgraniczny zachwyt nad grafikami do 39/89. Są przesyte i (tak jak napisałem) bezgranicznie zachwycające!