Napisano 31 Sierpień 200915 l Witam! Mój ostatni matte. Chcę wymodelować i zanimować insekty widoczne na koncepcie dodać troche dymów, iskierek w powietrzu i zrobić z tego ujęcie do mojego portfolio. pozdrawiam! Norden Hey! This is my last matte. I want to model & animate lava insects from concept and add some smokes, sparks in air an make a single shot to my portfolio. Cheers! Norden
Napisano 31 Sierpień 200915 l a gdzie to portfolio :)? zarzuc linka hehe a czemu wywaliles te roboty czy co to tam jest na concepcie?
Napisano 31 Sierpień 200915 l Autor A i dorzucam do wątku jeszcze szkic z wczoraj. Inspirowałem się jednym z ujęć z filmu "Pride and Prejudice" (2005).
Napisano 31 Sierpień 200915 l bombastico! ;) w ogóle extra wyczes reszta prac, zazdroszcze skilla. ;) pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200915 l Autor ttaaddeekk>// animacja/short się robi ofkorz ale narazie nie chce o tym za duzo pisać /mówić ; ) niestety troche to wszystko potrwa... Powiem tylko że rozłozyłem troche sił na więcej osób i z większą ekipa teraz bedę działał
Napisano 31 Sierpień 200915 l Miło znów zobaczyć Cię w akcji :) Art świetny! Powodzenia z przedsięwzięciem :)
Napisano 31 Sierpień 200915 l Świeeetny klimat, na mnie to bardzo dziala :) Z niecierpliwoscia czekam jak to sie rozwinie. Szkic tez bardzo fajny.