norden Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Witam! Mój ostatni matte. Chcę wymodelować i zanimować insekty widoczne na koncepcie dodać troche dymów, iskierek w powietrzu i zrobić z tego ujęcie do mojego portfolio. pozdrawiam! Norden Hey! This is my last matte. I want to model & animate lava insects from concept and add some smokes, sparks in air an make a single shot to my portfolio. Cheers! Norden
Gość dekiel Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 a gdzie to portfolio :)? zarzuc linka hehe a czemu wywaliles te roboty czy co to tam jest na concepcie?
norden Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Napisano 31 Sierpień 2009 A i dorzucam do wątku jeszcze szkic z wczoraj. Inspirowałem się jednym z ujęć z filmu "Pride and Prejudice" (2005).
ttaaddeekk Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 kurcze norden, wypas jak zawsze, ale co z animacja wcześniejsza?
jimi Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 bombastico! ;) w ogóle extra wyczes reszta prac, zazdroszcze skilla. ;) pozdrawiam
norden Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Napisano 31 Sierpień 2009 ttaaddeekk>// animacja/short się robi ofkorz ale narazie nie chce o tym za duzo pisać /mówić ; ) niestety troche to wszystko potrwa... Powiem tylko że rozłozyłem troche sił na więcej osób i z większą ekipa teraz bedę działał
peter_f Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Miło znów zobaczyć Cię w akcji :) Art świetny! Powodzenia z przedsięwzięciem :)
Urbanboogie Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Świeeetny klimat, na mnie to bardzo dziala :) Z niecierpliwoscia czekam jak to sie rozwinie. Szkic tez bardzo fajny.
maxymilian Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Hej! Matte będzie dopracowany, oczywiście? :>
Rekomendowane odpowiedzi