S@dow Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 ostatnio zaczalem dlubac w maxie (znowu :) ) i takie cos wyszlo.Prosze o opinie i porady z gory thnx :
JmTm00 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 szary na szarym dziwnie sie ocenia...acha, miniaturka jest...to do gierki rozumiem? Troche mi przypomina świąteczną edycję serious sama ;)
Simple_man Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 No więc właśnie. Szare coś z okna widokowego słabonadaje się do oceny, no ale to jest WIP więc wszystko jasne. Na razie mało jest tutaj do oceny. Prostota do bólu, żadnego szaleństwa. I nie rozumiem po co Ci na tych prostych cylindrach tyle podziałów. Do roboty, pokarz coś więcej, wtedy pogadamy.
Falcon Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Zakładam że to ma być DUEL od the fates? Maula będziesz modelował?
noted Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Spróbuj wstawić jakieś inne rendery, czym renderujesz?
mirach Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Spróbuj wstawić jakieś inne rendery, czym renderujesz? to jest renderowane printscreenem z viewporta :)
Valery Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 to co jest na miniaturce to jest render z tych siatek co tu pokazujesz? bo coś mi sie tu nie pokrywa jedno z drugim. siatki wyglądają jakby robione pod game art, a równocześnie masz mnóstwo niepotrzebnych poly na rurach i innych elementach. skoro prosisz o opinie to powiem że słabiutko. dodam że same boxy i cylindry nie wystarczą do dobrej scenki ;) Spróbuj wstawić jakieś inne rendery, czym renderujesz? renderami niech sie nie zajmuje bo tu na razie nie ma co renderować i żaden vray czy inny mental tego nie uratuje. niech najpierw zbuduje coś ciekawszego
Czeczen Napisano 6 Wrzesień 2009 Napisano 6 Wrzesień 2009 Architekturka jest fajna, co do boxów i cylindrów,myślę, ze można z nich dużo wycisnąć. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi