Bedyk Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 (edytowane) sposrod moich pomyslow najbardziej rajcujacy wydal mi sie wampir albo ghul podazajacy na zer szkice niedlugo mam nadzieje... pozdo ps strasznie cicho tuaj bardzo luzne pomysly...;] Edytowane 2 Wrzesień 2009 przez Bedyk edit
Joel Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Bardzo ciekawe podejście do tematu :) Chociaż sam temat oferuje dużo rozwiązań - czekam na upy pozdrawiam
miriam Napisano 3 Wrzesień 2009 Napisano 3 Wrzesień 2009 Witaj Witaj Pierwsza jaskółka ;), niezły pomysł. Pokombinuj jeszcze ze szkicami, jak na razie mało przekonujące są te wampirki :). //pozdr.
Urbanboogie Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Noo, fajnie ze ktos jednak zaczal :) Moim zdaniem pierwszy i drugi szkic zdecydowanie najfajniejsze. Jesli bys dodal do tego pierwszego kadru wystajacego wampira jak w 3 albo 4, byloby chyba jeszcze lepiej
Raju Napisano 4 Wrzesień 2009 Napisano 4 Wrzesień 2009 Ciekawy pomysl, mam nadzieje, ze sie jeszcze rozwinie :) Mysle, ze najlepsze byloby polaczenie jedynki z trojka - tzn. ujecie trumny takie z rogu i wychodzacy z niej wampir. Do tego tona mrocznego klimatu i bedzie super ;)
ZJAWA Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 Zmieszaj pierwszy szkic z trzecim i będzie git
miriam Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 UWAGA !! UWAGA !! UWAGA Przypominam za 2 dni Koniec Proszę o umieszczanie stosownych informacji w Waszych Wątkach, jak również umieszczenie miniaturek do Sondy. Stosowne Informacje znajdziecie w REGULAMINIE . //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi