Napisano 2 Wrzesień 200915 l Witam. Chodź uważam pracę za skończoną to raczej nie nadaje się do Final Works :P. Jest to raczej taka nauka oświetlenia. Część modeli nie jest moja. http://shiroi-shacho.deviantart.com/art/Room-Visualisation-Test-135651288 Nie wiem czy to dobry pomysł podawać linka z pracą na Deviancie. Najwyżej potem zmienię. Proszę o ostrą krytykę :P PS: Renderowane na V-Ray , 3Ds max 2009
Napisano 2 Wrzesień 200915 l fajowo wygląda, troszku niedoświetlone, dywan taki sobie, pilot od tv lata przydało by się coś na tej półce na pierwszym planie, może jakieś zielsko pozdro
Napisano 2 Wrzesień 200915 l proponuję hostować na imageshacku, bo tak jest wygodniej nam wszystkim... a ogólnie na dobry początek popraw dywanik (są tutki, zdjęcia w necie) i popraw color mpping bo nie powinno być za ciemnego shadingu w zakamarkach
Napisano 2 Wrzesień 200915 l Autor Ciemny Shading to AO które niepotrzebnie dodałem :P A dywanik postaram się poprawić ale dziś już nie mam siły.
Napisano 2 Wrzesień 200915 l Zeszyt masz chyba za ciemne kartki. Wygląda jak brudny zeszyt :D Dookoła liście jest czarna obwódka. Mapowanie liście jest chyba złe. :)
Napisano 3 Wrzesień 200915 l niekoniecznie dodałeś AO "niepotrzebnie". Po prostu zmień opacity layera Multiply od AO aby był w miarę ładny shading ale bez przesady.
Napisano 3 Wrzesień 200915 l półki w tlepo powiększeniu obrazka są jakieś nie teges góra jest węższa od boków... dziwnie mi to wygląda ale ogólnie dużo lepiej