Shiroi-Shacho Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam. Chodź uważam pracę za skończoną to raczej nie nadaje się do Final Works :P. Jest to raczej taka nauka oświetlenia. Część modeli nie jest moja. http://shiroi-shacho.deviantart.com/art/Room-Visualisation-Test-135651288 Nie wiem czy to dobry pomysł podawać linka z pracą na Deviancie. Najwyżej potem zmienię. Proszę o ostrą krytykę :P PS: Renderowane na V-Ray , 3Ds max 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 fajowo wygląda, troszku niedoświetlone, dywan taki sobie, pilot od tv lata przydało by się coś na tej półce na pierwszym planie, może jakieś zielsko pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 proponuję hostować na imageshacku, bo tak jest wygodniej nam wszystkim... a ogólnie na dobry początek popraw dywanik (są tutki, zdjęcia w necie) i popraw color mpping bo nie powinno być za ciemnego shadingu w zakamarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiroi-Shacho Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Ciemny Shading to AO które niepotrzebnie dodałem :P A dywanik postaram się poprawić ale dziś już nie mam siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Zeszyt masz chyba za ciemne kartki. Wygląda jak brudny zeszyt :D Dookoła liście jest czarna obwódka. Mapowanie liście jest chyba złe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 niekoniecznie dodałeś AO "niepotrzebnie". Po prostu zmień opacity layera Multiply od AO aby był w miarę ładny shading ale bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiroi-Shacho Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Tym razem na Imageshacku :P. Trochę pozmieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 półki w tlepo powiększeniu obrazka są jakieś nie teges góra jest węższa od boków... dziwnie mi to wygląda ale ogólnie dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi