Napisano 6 Wrzesień 200915 l Wersja finalna: Miniaturka: Edytowane 21 Wrzesień 200915 l przez Klocjusz
Napisano 6 Wrzesień 200915 l Bardzo ciekawy pomysł, już mi się podoba - natomiast twoja praca przypomina trochę moją :D Na mojej jeszcze tego nie widać, ale nasze pracy równie dobrze pasowałyby do tematu polowanie ^^., ale ty zrobiłeś dopiero szkic i możesz się cofnąć xD. Ale się niepotrzebnie rozgadałem, fajny szkic życzę postępów. pozdrawiam
Napisano 7 Wrzesień 200915 l Autor zazwyczaj przyczyną polowania jest głód, więc chyba moze byc:P szkic po tuningu, z lekkim zbiegiem do gory:
Napisano 7 Wrzesień 200915 l Dokładnie tak samo się tłumaczę, co chyba jest oczywiste :) nieźle - jedziesz dalej
Napisano 9 Wrzesień 200915 l Autor stadium 3 w kolorze, calosc ma byc w cieplych, jesiennych barwach:
Napisano 10 Wrzesień 200915 l Mysz lepsza, kot wczesniejszy mi sie bardziej podbal - ten jest brzydki :
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Mi też podobał się poprzedni, tak samo, jak mysz, bo bardziej przypomina prawdziwą (biała, czarne oczy). Nic nie zmieniaj, po prostu pracuj, nad pracą z #5 postu, bo prezentuje się świetnie. :]
Napisano 21 Wrzesień 200915 l UWAGA !! UWAGA !! UWAGA Przypominam za 2 dni Koniec Proszę o umieszczanie stosownych informacji w Waszych Wątkach, jak również umieszczenie miniaturek do Sondy. Stosowne Informacje znajdziecie w REGULAMINIE . //Pozdr.
Napisano 21 Wrzesień 200915 l Autor Dodałem finał w 1 poście. meariss: tamten kot był troche nieczytelny jak dla mnie, a zmiane na kreskowkowe postaci usprawiedliwim tym ze mozna im było zrobic bardziej głupkowate miny.