Skocz do zawartości

Problem z modelem robota...

Orpis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...mam taki problem...otóż chciałbym pobawić się animacjami i zrobiłem na wingsie 3d takiego prostego robota...i importowałem go w 3ds maxie...tylko że całość była postrzegana jako jeden model(nie było nawet widać edgów)

I mam pytanie (bo na wingsie mi modele całkiem ładnie wychodzą a na 3ds maxie nie za bardzo ;/) czy da się zrobić tak żeby model był postrzegany odzielnie? ,tzn. ręka osobno, noga osobno, itp. Jeżeli się nie da tak importując to może ktoś by mi powiedział jak takiego robota zrobć na maxie żeby był postrzregany odzielnie...a jak nie to może ktoś by mi takiego robocika zrobił..naprawde najprostrzego :)

PS: I prosił bym też o wytłumaczenie tego żeby mi było widać wszystkie kreski (edge? Dobrze mówie? :P)

Z góry dziękuje i pozdrawiam...

Orpis

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o czym mówisz. Jak to żeby bylo edge widać? Nie wiem jak sprawiłeś że ich nie ma... Model będzie się składał z osobnych elementów jak je wymodelujesz osobno. Co do zrobienia robocika to zapomnij - nikt za ciebie tego robić nie będzie. A jak chcesz animować to ściągnij darmowego riga albo ustaw bipeda i tyle.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności