jahred6 Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Hej, wrzucam tu plansze i wizki mojego ostatniego projektu - praca inżynierska. Pozdrawiam! (kolory trochę nie takie jak w oryginale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Bardzo podoba mi się wnętrze. Gratuluję ukończenia projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Dzięki M@Ti :-), Ty dodatkowo przyczyniłeś się do jej ukończenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 wogóle projekt fajny, wykonanie niczego sobie, tylko ci przeźroczyści ludzie nigdy do mnie nie przemówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekbini Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 no no fajny projekt i wizki też. P.S. ja mieszkam 8 km od Myślenic, skąd pomysł na to własnie miasteczko? Mieszkasz gdzieś blisko, jak tak to może jakieś piwko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Tak, łączą mnie pewne więzi z tym miastem :-) Taki temat ponieważ szukałem w prasie itp. rzeczywistych planów inwestycyjnych na różne obiekty w Krakowie i Myślenicach. Trafiłem na bibliotekę, która ma powstać, projekt został już skończony. Co prawa lekko w innym miejscu i do tego projekt - bardzo brzydki :-) Wybrałem więc ciekawszą działkę no i powstały pewne korelacje wykorzystane w formie budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelside Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 widze że na dachu fasada mocowana punktowo z żebrami szklanymi.. ale bez podkonstrukcji może się skończyć katastrofą budowlaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Nie oddałbym pracy inżynierskiej, która miałaby się rozsypać. Rozpiętości tam nie są duże. Poza tym wejdź sobie tutaj : http://www.seele.com/index.php?page=267&modaction=detail&modid=99&modid2=150 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 kurczaki, no ale dajże plansze w większej rozdzielczości, coby można było wnikliwiej pooceniać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi