Napisano 14 Wrzesień 200915 l Hej, wrzucam tu plansze i wizki mojego ostatniego projektu - praca inżynierska. Pozdrawiam! (kolory trochę nie takie jak w oryginale)
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Autor Dzięki M@Ti :-), Ty dodatkowo przyczyniłeś się do jej ukończenia :-)
Napisano 15 Wrzesień 200915 l wogóle projekt fajny, wykonanie niczego sobie, tylko ci przeźroczyści ludzie nigdy do mnie nie przemówią.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l no no fajny projekt i wizki też. P.S. ja mieszkam 8 km od Myślenic, skąd pomysł na to własnie miasteczko? Mieszkasz gdzieś blisko, jak tak to może jakieś piwko :)
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Autor Tak, łączą mnie pewne więzi z tym miastem :-) Taki temat ponieważ szukałem w prasie itp. rzeczywistych planów inwestycyjnych na różne obiekty w Krakowie i Myślenicach. Trafiłem na bibliotekę, która ma powstać, projekt został już skończony. Co prawa lekko w innym miejscu i do tego projekt - bardzo brzydki :-) Wybrałem więc ciekawszą działkę no i powstały pewne korelacje wykorzystane w formie budynku.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l widze że na dachu fasada mocowana punktowo z żebrami szklanymi.. ale bez podkonstrukcji może się skończyć katastrofą budowlaną.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Autor Nie oddałbym pracy inżynierskiej, która miałaby się rozsypać. Rozpiętości tam nie są duże. Poza tym wejdź sobie tutaj : http://www.seele.com/index.php?page=267&modaction=detail&modid=99&modid2=150 :-)
Napisano 24 Wrzesień 200915 l kurczaki, no ale dajże plansze w większej rozdzielczości, coby można było wnikliwiej pooceniać :)