Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam

niedawno zakupilem taka wlasnie myszke i mam wielki problem

otoz brak w niej srodkowego przycisku MMB tzn jest rolka rozne bajery podczas przewijania itd.wszystko super

oprocz wlasnie MMB (srodkowy przycisk)

..podczas pracy w maxie jest mi on niezbedny a pomimo wielu prob nie mam pojecia jak ustawic emulowac ten przycisk np.jakims innym...przyciskow w niej od groma wiec moze jakos sie da...?

z gory dzieki za pomoc.

pozdro :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

http://uberoptions.net

Ja wyrzuciłem MX Revo do szuflady, G9 z szorstką obudową wymiata do CADa i Maxa i każda biurowa mysz się chowa :) Mówie poważnie.

U mnie po 2 miesiącach środkowy przycisk w MX Revo (ten srebrny z ikonką lupy) zaczął się przycinać, podobnie te pod kciukiem (miałem na nich zbindowane DEL i Enter)

Tak jak mówię, G9 pracuje już 5 miesięcy i jeszcze żyje, całkiem dobrze zresztą.

Napisano

mam mx revolution i mam ustawione MMB(ŚPM ;) ) pod kciukiem, jak sie pociągnie do siebie to kuleczko(czyli defaulto previus application bodajze), super sprawa, trzeba się przyzwyczaić, ale później wymiata. Nie trzeba ściągać wskazującego i fakera z myszki tylko kciukiem ładujesz

tez za pomocą uberoptions

Napisano

Ja mam zwykłą laserówkę Logitecha i środkowy przycisk zaczął działac dopiero jak wywaliłem z kompa oprogramowanie, które dostałem do myszki... Spróbuj może odinstalować te ichnie sterowniki i powinno być ok.

Napisano

leszek_lenia sciagasz ze strony logtech oprogramowanie setpoint. Tam wybierasz z listy srodkowy przycisk, zaznaczasz "inne", dalej wybierz funkcje - srodkowy przycisk i gra

Napisano

Wystarczy w ustawieniach myszki tych logitechowkich przypisać mu funkcje "środkowy przycisk mysz" bo nie wiedzieć czemu domyślenie nie jest przypisana.

Napisano

MMB jako rolka w MX Revolution dosc kiepsko sie sprawuje, przypisalem od poczatku do tego nad rolka zdecydowanie lepszy od wciskania rolki :)