leszek_lenia Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 witam niedawno zakupilem taka wlasnie myszke i mam wielki problem otoz brak w niej srodkowego przycisku MMB tzn jest rolka rozne bajery podczas przewijania itd.wszystko super oprocz wlasnie MMB (srodkowy przycisk) ..podczas pracy w maxie jest mi on niezbedny a pomimo wielu prob nie mam pojecia jak ustawic emulowac ten przycisk np.jakims innym...przyciskow w niej od groma wiec moze jakos sie da...? z gory dzieki za pomoc. pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 A rolka sie nie wciska? Pytam bo nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 http://uberoptions.net Ja wyrzuciłem MX Revo do szuflady, G9 z szorstką obudową wymiata do CADa i Maxa i każda biurowa mysz się chowa :) Mówie poważnie. U mnie po 2 miesiącach środkowy przycisk w MX Revo (ten srebrny z ikonką lupy) zaczął się przycinać, podobnie te pod kciukiem (miałem na nich zbindowane DEL i Enter) Tak jak mówię, G9 pracuje już 5 miesięcy i jeszcze żyje, całkiem dobrze zresztą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 mam mx revolution i mam ustawione MMB(ŚPM ;) ) pod kciukiem, jak sie pociągnie do siebie to kuleczko(czyli defaulto previus application bodajze), super sprawa, trzeba się przyzwyczaić, ale później wymiata. Nie trzeba ściągać wskazującego i fakera z myszki tylko kciukiem ładujesz tez za pomocą uberoptions 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 http://www.tcocd.de/Pictures/Peripheral/Logitech/ms35.shtml A moze to? Polecam, sam na niej pracuje juz dobre 10 lat. Mysz nie do zdarcia i bardzo niezawodna. Nic sie nie tnie nic nie przeskakuje jak to bywa w myszach optycznych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ja mam zwykłą laserówkę Logitecha i środkowy przycisk zaczął działac dopiero jak wywaliłem z kompa oprogramowanie, które dostałem do myszki... Spróbuj może odinstalować te ichnie sterowniki i powinno być ok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 leszek_lenia sciagasz ze strony logtech oprogramowanie setpoint. Tam wybierasz z listy srodkowy przycisk, zaznaczasz "inne", dalej wybierz funkcje - srodkowy przycisk i gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wystarczy w ustawieniach myszki tych logitechowkich przypisać mu funkcje "środkowy przycisk mysz" bo nie wiedzieć czemu domyślenie nie jest przypisana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2009 alez. i problem z glowy :) wielkie dzieki za odpowiedzi. a myszka zajebista poki co nie narzekam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 MMB jako rolka w MX Revolution dosc kiepsko sie sprawuje, przypisalem od poczatku do tego nad rolka zdecydowanie lepszy od wciskania rolki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi