serio Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Został tydzień do końca, ale mooooże się wyrobie.. W każdym bądz razie mam taki pomysł, że ktoś uwięził typa w swoim mieszkaniu gdzie jest dręczony jedzeniem.. a to z lokalnego baru, a to z obrazu na ścianie lub z kuchenki gdzie piecze się ciasto.. Na razie taki luźny szkic..
Rotcore Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Siedem, lenistwo... me pierwsze skojarzenie... może być ciekawie na pewno ciekawsze od jakichś tam potworków... pozdro i cobyś zdążył
serio Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Napisano 18 Wrzesień 2009 Rotcore - dzięki za skojarzenie. Chyba faktycznie bardziej się to kojarzyło z "siedem" niż głodem. Tak więc majstrowałem przy tym i wyszedł mi zupełnie inny temat typu "łoże śmierci" które mi się podoba i skończę go już poza konkursem więc dalsze walki z głodem póki co nie przewiduje. Życzę powodzenia pozostałym uczestnikom.
miriam Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 UWAGA !! UWAGA !! UWAGA Przypominam za 2 dni Koniec Proszę o umieszczanie stosownych informacji w Waszych Wątkach, jak również umieszczenie miniaturek do Sondy. Stosowne Informacje znajdziecie w REGULAMINIE . //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi