Touch Napisano 17 Wrzesień 2009 Napisano 17 Wrzesień 2009 Wkurzyłem się:D Ma ktoś może wykupioną subskrypcję NewWebPick Zine'a? Ja właśnie takową zakupiłem i mocno się zdenerwowałem, ponieważ nie widzę w ogóle treści! Wersje Lite(darmowe) działają normalnie, wersje Full wymagające podania loginu, hasła i serial number'a odwalają lipę. Ma/Miał ktoś podobny problem? Z tego co wyczytałem na forum NewWebPick'a, nie jestem jedyny;/ Pozdr
Pionier Napisano 18 Wrzesień 2009 Napisano 18 Wrzesień 2009 Dawno temu miałem podobny problem i niestety nic nie zwalczyłem, olałem sprawę... w każdym razie życzę powodzenia :D
chudy Napisano 18 Wrzesień 2009 Napisano 18 Wrzesień 2009 może problem jest z regionem z jakiego się logujesz? nie wiem, tak strzelam w sumie. czasami z zagranicznymi serwisami tak jest, że z polskich IP nie ma do nich dostępu.
Touch Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Napisano 18 Wrzesień 2009 Jak pisałem, problem mają również inne osoby z innych krajów. Touch będzie złyyyyyy:D
chveti Napisano 18 Wrzesień 2009 Napisano 18 Wrzesień 2009 Ja miałem NWP na rok, ani razu nie było problemu. Może napisz bezpośrednio do nich? Słyszałem, że mają szybko reagujący feedback.
Touch Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Napisano 18 Wrzesień 2009 Pisałem, odpowiedź dostałem, ale w zasadzie nic rzeczowego. Czekam na kontynuację korespondencji. Chveti, miałeś Vistę wtedy, czy XP? Chociaż wydaje mi się dziwne i nieprawdopodobne, żeby rzecz tkwiła w tym właśnie skoro wersje lite normalnie działają bez problemu. Pozdr
chveti Napisano 19 Wrzesień 2009 Napisano 19 Wrzesień 2009 XP. Na prawdę, nigdy żadnego problemu. Skończyło mi się w marcu bodajże.
Touch Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Napisano 19 Wrzesień 2009 Wierzę, hehe, pamiętam jak pytałeś na forum, czy byłby ktoś zainteresowany:) Sprawdzę później na innym kompie jeszcze. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi