Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wkurzyłem się:D Ma ktoś może wykupioną subskrypcję NewWebPick Zine'a? Ja właśnie takową zakupiłem i mocno się zdenerwowałem, ponieważ nie widzę w ogóle treści! Wersje Lite(darmowe) działają normalnie, wersje Full wymagające podania loginu, hasła i serial number'a odwalają lipę. Ma/Miał ktoś podobny problem?

Z tego co wyczytałem na forum NewWebPick'a, nie jestem jedyny;/

Pozdr

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 796
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dawno temu miałem podobny problem i niestety nic nie zwalczyłem, olałem sprawę... w każdym razie życzę powodzenia :D

Napisano

może problem jest z regionem z jakiego się logujesz? nie wiem, tak strzelam w sumie. czasami z zagranicznymi serwisami tak jest, że z polskich IP nie ma do nich dostępu.

Napisano
  • Autor

Jak pisałem, problem mają również inne osoby z innych krajów. Touch będzie złyyyyyy:D

Napisano

Ja miałem NWP na rok, ani razu nie było problemu. Może napisz bezpośrednio do nich? Słyszałem, że mają szybko reagujący feedback.

Napisano
  • Autor

Pisałem, odpowiedź dostałem, ale w zasadzie nic rzeczowego. Czekam na kontynuację korespondencji. Chveti, miałeś Vistę wtedy, czy XP? Chociaż wydaje mi się dziwne i nieprawdopodobne, żeby rzecz tkwiła w tym właśnie skoro wersje lite normalnie działają bez problemu.

Pozdr

Napisano

XP. Na prawdę, nigdy żadnego problemu. Skończyło mi się w marcu bodajże.

Napisano
  • Autor

Wierzę, hehe, pamiętam jak pytałeś na forum, czy byłby ktoś zainteresowany:) Sprawdzę później na innym kompie jeszcze.

Pozdr