Napisano 18 Wrzesień 200915 l Witam, ostatniego wipa nie kończe bo mi sie szczerze zawziecie wyczerpalo i jakos moze kiedys go ukoncze. Teraz chcem sprobowac zrobic swoj pierwszy samochodzik i przedstawiam pierwsze renderki: jak narazie tylko kola :)) jescze nie skonczone wiec przerobki przewidziane ;)), nie bede przenosil na model identycznego pierwowzoru jednego auta tylko skorzystam z danej mi wyobrazni i sprobuje ciekawe motywy, ktore mi sie podobają w roznych markach samochodowych sklecic w jednym autku. Soft:Cinema4d prosze o wyrozumialosc gdyz na tym modelu chcem pocwiczyc modeling i render i prosze w zwiazku z tym o cenne rady :)
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Pokazuj model czysty, na materiały przyjdzie jeszcze czas, chcesz pomocy z modelingiem pokaz siatke i czysty model bez shaderów bo te tylko zniekształcają odbiór. Swoją drogą sądząc po odbiciach na tym chromie to model felgi jest mocno pokrzywiony...
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Swoją drogą sądząc po odbiciach na tym chromie to model felgi jest mocno pokrzywiony... Aruś byś włożył w model więcej detalu opierającego się na kształcie zbliżonym do rzeczywistych felg. Pomęcz się trochę ;)