Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, ostatniego wipa nie kończe bo mi sie szczerze zawziecie wyczerpalo i jakos moze kiedys go ukoncze.

Teraz chcem sprobowac zrobic swoj pierwszy samochodzik i przedstawiam pierwsze renderki: jak narazie tylko kola :)) jescze nie skonczone wiec przerobki przewidziane ;)), nie bede przenosil na model identycznego pierwowzoru jednego auta tylko skorzystam z danej mi wyobrazni i sprobuje ciekawe motywy, ktore mi sie podobają w roznych markach samochodowych sklecic w jednym autku.

Soft:Cinema4d

OPONA3.jpg

OPONA4.jpg

prosze o wyrozumialosc gdyz na tym modelu chcem pocwiczyc modeling i render i prosze w zwiazku z tym o cenne rady :)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 949
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pokazuj model czysty, na materiały przyjdzie jeszcze czas, chcesz pomocy z modelingiem pokaz siatke i czysty model bez shaderów bo te tylko zniekształcają odbiór. Swoją drogą sądząc po odbiciach na tym chromie to model felgi jest mocno pokrzywiony...

Napisano
  kliment woroszyłow napisał:
Swoją drogą sądząc po odbiciach na tym chromie to model felgi jest mocno pokrzywiony...

Aruś byś włożył w model więcej detalu opierającego się na kształcie zbliżonym do rzeczywistych felg. Pomęcz się trochę ;)