Areien Napisano 18 Wrzesień 2009 Napisano 18 Wrzesień 2009 Witam, ostatniego wipa nie kończe bo mi sie szczerze zawziecie wyczerpalo i jakos moze kiedys go ukoncze. Teraz chcem sprobowac zrobic swoj pierwszy samochodzik i przedstawiam pierwsze renderki: jak narazie tylko kola :)) jescze nie skonczone wiec przerobki przewidziane ;)), nie bede przenosil na model identycznego pierwowzoru jednego auta tylko skorzystam z danej mi wyobrazni i sprobuje ciekawe motywy, ktore mi sie podobają w roznych markach samochodowych sklecic w jednym autku. Soft:Cinema4d prosze o wyrozumialosc gdyz na tym modelu chcem pocwiczyc modeling i render i prosze w zwiazku z tym o cenne rady :)
kliment woroszyłow Napisano 18 Wrzesień 2009 Napisano 18 Wrzesień 2009 Pokazuj model czysty, na materiały przyjdzie jeszcze czas, chcesz pomocy z modelingiem pokaz siatke i czysty model bez shaderów bo te tylko zniekształcają odbiór. Swoją drogą sądząc po odbiciach na tym chromie to model felgi jest mocno pokrzywiony...
Camel Napisano 18 Wrzesień 2009 Napisano 18 Wrzesień 2009 Swoją drogą sądząc po odbiciach na tym chromie to model felgi jest mocno pokrzywiony... Aruś byś włożył w model więcej detalu opierającego się na kształcie zbliżonym do rzeczywistych felg. Pomęcz się trochę ;)
Rekomendowane odpowiedzi