Napisano 9 Kwiecień 200420 l To jest moja pierwsza animacja z użyciem morfingu. A ten Walczak to wcale nie istotne kto to jest. ściągnijcie ją stąd: Walczak.avi Piszcie co o tym sądzicie. Nara kolorowego jaja i bogatego Mikołaja.
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Autor Oto ta sama animacja zakodowana standardowym kodekiem Windows(chyba?) Walczak.avi
Napisano 12 Kwiecień 200420 l Wal do mnie na gg, poszukujemy animatorow do moda hl2 Way To Glory, prace sa juz zaawansowane, modele juz zrobione, teraz animujemy
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Zarąfajne ,szkoda ,że ja tak nie umiem!! Chyba się rozpłacze ten Walczak!! Czym to zakodowałeś bo mi nie działa!! Żartowałem!! Pozdro
Napisano 13 Kwiecień 200420 l no ja bym jeszcze popracowal nad ustami. reszte twazy oprocz brwi zostawiles w statycem to nie dobrze, gdyby chociaz trząchał głową nabrało by wyrazu.. aale nie jest zle
Napisano 4 Maj 200420 l mógłbyś powiedzieć kim jest ten walczak. i popieram damiana może lepiej jakby troche sama głowa sie ruszała a nie stała jak zamurowana pozdr
Napisano 4 Maj 200420 l Synchronizacja super? Chyba zartujesz. Wyglada to na dubbing do postaci uposledzonego chlopca, ktory dostal epilepsji warg ;)