Shegy Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 To jest moja pierwsza animacja z użyciem morfingu. A ten Walczak to wcale nie istotne kto to jest. ściągnijcie ją stąd: Walczak.avi Piszcie co o tym sądzicie. Nara kolorowego jaja i bogatego Mikołaja.
Shegy Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Oto ta sama animacja zakodowana standardowym kodekiem Windows(chyba?) Walczak.avi
Anonymous Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 Wal do mnie na gg, poszukujemy animatorow do moda hl2 Way To Glory, prace sa juz zaawansowane, modele juz zrobione, teraz animujemy
spike Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 Zarąfajne ,szkoda ,że ja tak nie umiem!! Chyba się rozpłacze ten Walczak!! Czym to zakodowałeś bo mi nie działa!! Żartowałem!! Pozdro
Damian Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 no ja bym jeszcze popracowal nad ustami. reszte twazy oprocz brwi zostawiles w statycem to nie dobrze, gdyby chociaz trząchał głową nabrało by wyrazu.. aale nie jest zle
spike Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 mógłbyś powiedzieć kim jest ten walczak. i popieram damiana może lepiej jakby troche sama głowa sie ruszała a nie stała jak zamurowana pozdr
dr Ug Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Synchronizacja super? Chyba zartujesz. Wyglada to na dubbing do postaci uposledzonego chlopca, ktory dostal epilepsji warg ;)
Rekomendowane odpowiedzi