mietafix Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Witajcie, W temacie tym chciałbym podzielić się z wami pracą nad własnym modelem statku. Koncept sam sobie wymyśliłem i rozrysowałem, następnie wymodelowałem Low-poly model, a teraz modeluje coś z większą ilością poly :) Model low-poly: Stan obecny: Wszelkie uwagi i komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 W Hi-Poly wygląda całkiem obiecująco. Mam nadzieję, że równie mocno postarzasz się przy teksturowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 póki co chce model zrobić cały, o teksturowanie będę się martwił po skończeniu modelowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Ciekawie to wygląda, będę zaglądał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Wrzesień 2009 Share Napisano 27 Wrzesień 2009 hipoly wygląda uroczo, ciekaw teksturek jestem, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi