kross12 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Możecie mi poradzić która felga jest najlepsza.
Bzyku Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 No widze ze jeszcze jedne nurbsowe felgi fadniutkie a tymbardzie 2 potem 3 i na samym końcu 1 ale i tak wszystkie sa ladne :)
Charzak Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Najbardziej mi sie podoba nr. 2 ale poprawilbym laczenie na badziej wyokraglone tak jak zaznaczylem na rysunku:
Kryhas Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Ja też jestem za nr 2 bo jest najładniejsza :]
cine-FX Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 No ładne fele krossie12 ,wiesz kto to pisze póżnij się zapytam jak zrobiłeś.O ile zdradzisz .Kończę właśnie swój model sprawdz i oceń.
Pussik Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Numer 2 mi się podoba, ale zrobiłabym ciemny środek, jak w numerze 1. :)
cine-FX Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Paweł jak możesz to zamieść tę felgę z mojego samochodu, ponieważ nie tak podoba mi się sama felga jak sposób w jaki ją wykonałeś, wszystkie te felgi są bardzo symetryczne i przez to wypasione, przez telefon mówiłeś coś o splajnach ale wątpie żeby tak były zrobione te fele. Przyokazji napisz tutaj w czym robisz tę TT-tkę będę na nią spoglądał i odpisywał. Ciekawi minie też metoda jak ją robisz bo wiem że to nurbsy ale w jakim programie. Na zdięciach masz wypasione rowki bez rzadnych znikształceń. Wesołych Świąt i powodzeniaw tworzeniu...
kross12 Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Napisano 11 Kwiecień 2004 TT-ka i felgi są robione w rhino więc nie maja poligonów, chyba że przekonwertuje na mesh.Cine fx felga ta ma 11,7MB więc moge ci ją nagrać na cdrw-ka. A tu masz tutka jak zrobić felge autorstwa \"Bzyka\"http://max3d.pl/tutoriale/rhino/001/index.html
Monster Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Wybieram felgi nr 2. Pierwsze jest (jak dla mnie oczywiscie) po prostu brzydka, a trzecia taka zbyt stonowana jak na TT\'kę. Zostaw je takie jak są, nie dorabiaj zaokrąglen takich jak proponuje Charzak.
cine-FX Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 wielkie dzięki jak możesz to nagraj na środę. Te felgi naprawde mi się podobają...
sikham Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 ja mam pytanko ile poly mają te felgi po eksporcie do jakiegoś programu np 3dsmax mieszczą sie w 100 tysiącach ?
und3r Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 Hehe takie jak nr.2 to ja mam w moim Lancerku :) Tylko że znaczek Mitsubishi ofkors :)
Rekomendowane odpowiedzi