Napisano 9 Kwiecień 200421 l No widze ze jeszcze jedne nurbsowe felgi fadniutkie a tymbardzie 2 potem 3 i na samym końcu 1 ale i tak wszystkie sa ladne :)
Napisano 9 Kwiecień 200421 l Najbardziej mi sie podoba nr. 2 ale poprawilbym laczenie na badziej wyokraglone tak jak zaznaczylem na rysunku:
Napisano 10 Kwiecień 200421 l No ładne fele krossie12 ,wiesz kto to pisze póżnij się zapytam jak zrobiłeś.O ile zdradzisz .Kończę właśnie swój model sprawdz i oceń.
Napisano 11 Kwiecień 200421 l Numer 2 mi się podoba, ale zrobiłabym ciemny środek, jak w numerze 1. :)
Napisano 11 Kwiecień 200421 l Paweł jak możesz to zamieść tę felgę z mojego samochodu, ponieważ nie tak podoba mi się sama felga jak sposób w jaki ją wykonałeś, wszystkie te felgi są bardzo symetryczne i przez to wypasione, przez telefon mówiłeś coś o splajnach ale wątpie żeby tak były zrobione te fele. Przyokazji napisz tutaj w czym robisz tę TT-tkę będę na nią spoglądał i odpisywał. Ciekawi minie też metoda jak ją robisz bo wiem że to nurbsy ale w jakim programie. Na zdięciach masz wypasione rowki bez rzadnych znikształceń. Wesołych Świąt i powodzeniaw tworzeniu...
Napisano 11 Kwiecień 200421 l Autor TT-ka i felgi są robione w rhino więc nie maja poligonów, chyba że przekonwertuje na mesh.Cine fx felga ta ma 11,7MB więc moge ci ją nagrać na cdrw-ka. A tu masz tutka jak zrobić felge autorstwa \"Bzyka\"http://max3d.pl/tutoriale/rhino/001/index.html
Napisano 11 Kwiecień 200421 l Wybieram felgi nr 2. Pierwsze jest (jak dla mnie oczywiscie) po prostu brzydka, a trzecia taka zbyt stonowana jak na TT\'kę. Zostaw je takie jak są, nie dorabiaj zaokrąglen takich jak proponuje Charzak.
Napisano 12 Kwiecień 200421 l wielkie dzięki jak możesz to nagraj na środę. Te felgi naprawde mi się podobają...
Napisano 12 Kwiecień 200421 l ja mam pytanko ile poly mają te felgi po eksporcie do jakiegoś programu np 3dsmax mieszczą sie w 100 tysiącach ?
Napisano 12 Kwiecień 200421 l Hehe takie jak nr.2 to ja mam w moim Lancerku :) Tylko że znaczek Mitsubishi ofkors :)