adek Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Firma Autodesk uruchomiła polskojęzyczny portal społecznościowy. Jak możemy przeczytać, społeczność powstała m.in. w celu umożliwienia użytkownikom oferowanych przez nią rozwiązań swobodnej wymiany doświadczeń, opinii, poszerzania zakresu posiadanej wiedzy. Serwis ma być redagowany przez użytkowników rozwiązań tej firmy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=818 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Już jakiś czas temu się tam zarejestrowałem. Na razie bez rewelacji, ale jeśli ktoś jeszcze wbije to niech się odezwie - może założymy tam grupę "max3d.pl", żeby łatwiej było z nimi negocjować nagrody na kolejne bitwy max3d ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Serwis chyba w tej chwili jest w większej mierze skierowany na kwestie związane z CADem. Przynajmniej po rejestracji i krótkim "obchodzie" takie odniosłem wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Myślę, że to po prostu kwestia targetu dotychczasowej reklamy serwisu. Ja osobiście żałuję bardzo, że serwisy społecznościowe i Area nie są zintegrowane. Na szczęście społecznościówki Autodesku na całym świecie funkcjonują chyba w obrębie jednej bazy użytkowników, bo na tym serwisie konto już miałem założone, a rejestrowałem się wcześniej w amerykańskiej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Zarejestrowałem się i już miałem przed oczami super materiały przez które stanę się mistrzem Mayki a tutaj pusto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Wrzesień 2009 Share Napisano 30 Wrzesień 2009 takie rzeczy to na Area Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi