jumpingboy Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Robiłem auto i w pewnym momęcie musiałem go pociąć a potem znowu złączyłem i set smoot zaczął "wariować" Ktos wie jak sie można pozbyć tych czarnych krech idących przez środek ??
mookie Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Zaznacz wszystkie Face'y (A) i wywróć kierunek Normali (Ctrl+N lub Ctrl+Shift+N).
Matchias Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Możliwe też, że w tych czarnych miejscach ukryły sie jakieś zbyteczne ścianki. Ja miałem taki przypadek.
dac77 Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Jak zamieszczasz problem cieniowania to pokaż wąsy normali. Podejżewam że źle połączona geometria i będziesz musiał ręcznie odwaracać normale. Edit: Widzę też dwa środki więc czy wogóle połączyłeś obiekty i ich nachodzące vertexy?
jumpingboy Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 Już wszytko gra mookie miał rację i teraz wszytko gra :) niedługo wyśle efekt jak juz ukoncze autko :)
Rekomendowane odpowiedzi