ttaaddeekk Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 takich filmików już chyba było e^n, ale zapraszam do oglądnięcia Xvid http://republika.pl/drzewoleci/psycho_jedi.avi
Sharp Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 troche wolno ta pukanina sie toczy ale rozumiem ze oszczędzaliscie zęby przed wybiciem i ręde przed obdarciem ze skory od niecelnych trafien :D (sam mialem takie niemile doswiadczenia,chodzi oczywiscie o ręce tylko;) ,ale jest nawet fajnie, zwlaszcza podoba mi sie skok na tą belke,czy tam deske, wmiare przekonywujaco wyszło :]
ttaaddeekk Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Napisano 10 Kwiecień 2004 no możemy połączyć to z twoją animacją androidów i epizod III gotowy :) a zdradze ci tajemnice: skok na belke czy tam deske był kręcony od tyłu :)
Sharp Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 hehehe,wiem że od tyłu..wlasnie napisalem ze dobrze wyszlo bo z reguły takie akcje wychodzą dosyć sztucznie. A z E3 to wole poczekac jednak na Lucasowską wersje :D
ttaaddeekk Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Napisano 11 Kwiecień 2004 no do przyszłego roku :( , i nie wiem co by musiał pokazać żeby pobić psycho jedi ps. wiem że wiesz że od tyłu , to był żart
Gość bobqu Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Filmik spoczko.Widze że wkońcu ktoś bierze się za 3d studio od praktycznej strony :) Sam ostatnio nakręciłem pare filmów i właśnie w jednym zrobiłem miecze świetlne tylko scena jest nie skończona... i właśnie mam prośbe... nie mam skąd dzwięków mieczy sciągnać!Czy mógł byś pomóc (adres stronki lub ewentualnie na maila mi przysłać) Z góry dziękuje
j3d1 Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 posciagaj z gier, np. jedi knight, knights of the old republic
MrRychu Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 heloł:) mam pytanie, w jaki sposób rozwiązaliście problem cofania kasety (puszczania filmu w tył) ? Z góry dzięki za podpowiedź:) Pozdrawiam
Falcrum Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 napisał j3d1 posciagaj z gier, np. jedi knight, knights of the old republic Hmmm nawet nie wiemy ile praw autorskich łamiemy publikując nasze prace... Np: dźwięki z gier, obiekty z StarWars, modele samochodów...na publikowanie tego wszystkiego potrzeba zgody właściciela...na wszystko znajdzie się odpowiednie przepisy... Jednak, gdyby się dostosować do wszystkich praw, to foum nie powinno istnieć...ponieważ mało, kto miałby prawo umieszczać swoje prace publicznie...:P Co do avi\'ka...sałkiem fajnie wam wyszło...ale jednak to nie to samo co orginal SW... Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi